Hans Cools – Cools & Zonen

Unizo Torhout nodigt je uit voor de 2de comedynight op 14 maart 2024 vanaf 19u00 in het Diocesaan centrum Virgo Fidelis (Groenhove, Torhout).
Dit jaar hebben we gekozen voor een rasechte West-Vlaming, Hans Cools.

Hij is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in Lichtervelde, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is.

Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

De prijs all-in bedraagt 35 euro (Unizo leden) / 50 euro (niet-leden).

Snel inschrijven is de boodschap!

Locatie:
Bosdreef 5, 8820 Torhout

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Hans in ‘t kort